Championships 2016

Wat een fantastische dag hebben we gehad!

vastleggen-in-volledig-scherm-23-9-2016-213030

Afgelopen weekend waren de Nederlandse Kampioenschappen en hier hebben de Junioren en de Regional A het hele jaar naartoe gewerkt. Voor de Regional A werd het nog spannend, want de uitslagen lagen daar heel erg dicht bij elkaar.

De Regional A vertrok al vroeg richting Almere, want het was al vroeg SHOWTIME. De show ging heel erg goed, echt de beste van het hele seizoen. Save the best for last. De beste drie uit de klasse gaan door naar de finals ’s avonds. Nova zat er het hele seizoen dichtbij, maar of dat gehaald ging worden werd nog wel moeilijk. Uiteindelijk werden ze vierde en haalden ze helaas de finals net niet, want er zat maar heel weinig verschil tussen nummer drie en vier. De Regional A behaalden op de finals 74,68 punten!

De Junioren kwamen iets later aan en konden direct door naar haar en make-up. Want ook dat moet er op zo’n dag natuurlijk allemaal gebeuren. Ook zij draaiden een hele mooie show, het plezier straalde er vanaf. Voor de Junioren was dit de eerste keer dat ze naar de kampioenschappen gingen en ze hielden hun zenuwen heel goed in bedwang.

Om 22.30 uur was het dan eindelijk zover, de retreat en daar kregen ze te horen dat ze 62,13 punten hebben behaald. Super!

De dag was heel erg lang, vooral voor de Regional A, maar wel erg gezellig. Pizza bestellen, patat eten in de gang en veel lol hebben met elkaar. We hebben ook genoten van de mooie shows van de andere groepen. Het seizoen zit er nu weer op, we trainen natuurlijk nog even door, maar gaan ons weer richten op volgend jaar!

You may also like...