Wedstrijd Franeker 2016

Een drukke dag voor Nova op 5 maart, want alle groepen deden mee aan de wedstrijd in Franeker. De Kids trapten de dag vandaag af, daarna was het de beurt aan onze Junioren en als laatsten gingen de Regional A de vloer op. Tussendoor lekker patat eten met z’n allen en natuurlijk de andere shows bekijken.

De Kids hebben het heel goed gedaan. Ze hadden niet zoveel last meer van de zenuwen en zetten een prachtige show neer. Het publiek hebben ze zeker meegekregen in hun verhaal. Dit was de laatste contest voor onze Kids en wat een mooie en gezellige afsluiting. Ze behaalden 67,92 punten.

Voor de Junioren was dit de generale repetitie voor de kampioenschappen over twee weken. Ze waren een beetje teleurgesteld in de score van Drachten en waren vastbesloten om dit keer een hogere score te behalen. En dat deden ze! Niet een klein beetje hoger, nee heel veel hoger. Ze kregen een score van 63,37 punten. Fantastisch!

Ook voor de Regional A was dit de generale repetitie. De laatste keer voor de kampioenschappen. Er zijn nog wat last-minute veranderingen geweest, maar daar hadden deze leden helemaal geen last van. Vol zelfvertrouwen lieten ze een goede show zien. We zijn benieuwd wat dit gaat brengen op de kampioenschappen! De Regional A kreeg 70,79 punten. Heel goed! En voor het eerst dit seizoen de 70 punten voorbij.

You may also like...